Slabeste usor…

Slabeste usor Slabeste usor   tips!da, e posibil… Iata cateva sfaturi pentru a rămâne seducatoare si stralucitoare, fara sa trebuiasca sa muti muntii:

Fa o activitate fizică în mod regulat. Există multe oportunități de a face miscare in interior, fără prea mult efort. Doar un pic de dinamism si vei ajunge unde iti doresti!

1.  Poarta tocuri inalte.  Vei arata mai sexy și, în același timp, vei adăuga curbură șoldurilor tale!

2. Iesi la discoteca cu prietenii tăi, unde nu sta pe scaun, ci fii zeita ringului de dans. O oră de dans nebun va trece repede si poti sa slabesti in cel mai sanatos si placut mod! Atentie mare la alcool, care este plin de calorii!

3. Petrece o seară fantastică de dragoste cu partenerul tau. Nu rade, este echivalentul unei sesiuni de jogging de 1,500 de metri (deci da, te ajuta sa slabesti..;)!

4. Nu ezita sa faci cateva exercitii care te pot ajuta sa slabesti chiar si la birou. De exemplu, cand stai la telefon cu o prietena mergi prin birou, nu sta pe scaun. Iar cand trebuie sa stai pe scaun incordeaza-ti muschii fesieri de mai multe ori. Incearca sa uiti ca ai lift si fa-ti scarile cele mai bune prietene.. – atentie, sa nu te impiedici!

5. In weekend, incearca sa iesi prin parc, sa sapi in gradina, sa dai zapada (in functie de sezon), doar nu sta in casa cu ochii la televizor (iar la plimbare nu admira orasul doar din masina).

În cele din urmă, ai grijă de tine! Profita de toate momentele pe care ti le ofera viata,  cu prietenii sau cu familia, deoarece nimic nu este mai seducator decat o femeie radianta!

Si ca premiu (de exemplu dupa o luna de miscare), permite-ti câteva momente pe cont propriu:  o baie fierbinte, o iesire la shopping, un masaj, o manichiura, etc.  Fiecare femeie are nevoie sa se redescopere. Asta te va pune într-o stare buna de spirit pentru a ataca ziua de luni..!
Iar ca premiu pentru tine si partenerul tau, surprinde-l! Prepară o cină romantică, poarta rochia cea mai buna pe care de obicei o folosesti doar o data la 2 ani, ia-l in weekend, arata-i locuri noi etc. Daca reusesti sa-l surprinzi, succesul e garantat!