mituri despre slabit Mituri despre slabit

Nu e nici o îndoială, atunci când vine vorba de pierderea în greutate poate fi ușor sa devii confuza de bogăția de informații disponibile. Daca nu distingi ce e ficțiune si ce nu, misiunea poate deveni dificilă și s-ar putea sfârși prin a încerca tot felul de idei, care sunt o pierdere de timp sau, mai rău, vor avea un efect negativ.

XL-S este o modalitate foarte bună care te va ajuta in pierderea în greutate și, împreună cu unele modificări simple ale stiluluide viață, vei reusi sa imbunatatesti cu adevărat rezultatele. Deci, care sunt unele dintre cele mai comune mituri despre slabit si de ce e mai bine sa le eviti?

1. E bine sa tragi cat poti de tare la sala
Exercitiul este una dintre cele mai eficiente modalități de a rămâne sănătoși și pierde in greutate, dar chiar nu este necesar să sari „cu ambele picioare” pana lesini. În schimb, ia-o treptat si nu exagera. Asa va fi mai ușor ca „munca” sa devina parte din viața de zi cu zi, chiar dacă de exemplu ai de mers pe jos ceva  mai mult decât de obicei… Fara sa-ti dai seama, exercitiile vor deveni în curând un obicei.

2. Saritul peste mese

(Nu, nu e vorba de sarit peste mese in cluburi..:). Dietele care implică privarea de alimente sunt in general de scurtă durată și nu au nici un efect asupra pierderii in greutate. Saritul peste mese si gustari va incetini metabolismul, iar corpul tau va intra intr-un “mod de supraviețuire”, caz în care acesta va face tot ce poate sa-si conserve energia. Urmarea va fi că alimentele pe care le mananci vor fi transformate in energie stocată (grăsime). De asemenea, atunci când mănânci ceva în cele din urmă, vei fi tentata să mănânci cantități mai mari, ceea ce duce la mai multe calorii si, eventual, creșterea în greutate. În schimb, distribuie uniform mesele de-a lungul zilei și incearca să nu mănânci prea târziu seara.
3. Carbohidratii sunt rai

Nu toti carbohidratii sunt rai. Consumul de cereale integrale ca alternativa la produsele alimentare comune, cum ar fi orezul, painea si pastele este o modalitate foarte bună de a obține glucide esențiale, fără a pune la risc pierderea in greutate. Fructele si legumele sunt toate în mare parte compuse din glucide și știm cu toții cat sunt de sănătoase daca sunt consumate moderat.

 

 

Daca in general consumi mese bogate in carbohidrati si vrei sa slabesti, XL-S Carb Blocker te va ajuta.