cum iti menti motivatia Cum iti mentii motivatia sa slabesti

Când vine vorba de pierderea in greutate, este important să stai motivata și să păstrezi un ritm. E o poveste familiara pentru mulți, care vor pierde rapid in greutate de la început, insa pe masura ce progresul incetineste, încep să-și piardă motivația pentru ca rezultatele nu sunt la fel de puternice ca la inceput.
În timp ce XL-S este o modalitate foarte bună de a pierde in greutate in mod natural, acesta ar trebui să fie întotdeauna luat în asociere cu o dieta sanatoasa si exercitii fizice. Exercitiul este deosebit de important pentru a te asigura ca organismul tau este sanatos si pentru a te simti mai energic pe tot parcursul zilei.

Sa ramai motivat este absolut esențial atunci când incerci sa pierzi în greutate prin exercitiu, dar în momentul în care motivația începe să scadă, este foarte usor ca in cele din urmă sa o iei pe o panta alunecoasa si sa renunți. Pentru a te ajuta să te ții pe drumul cel bun, aici sunt câteva sfaturi care te vor ajuta să ramai inspirata și sa pierzi în greutate (în loc sa-ti pierzi increderea in tine..):
1. Nu o face singura

Dacă este posibil, vezi dacă ai o prietena dispusa să ti se alăture in sala de sport sau intr-o activitate de miscare cu tine. Nu numai ca te vei bucura de companie, dar va puteți motiva reciproc și amândoua veti continua mai usor ce ati început.

2. Constientizeaza cât de departe ai ajuns

Compara-te cu prima zi, atunci când ai început; sunt șanse mari sa cantaresti mai puțin decât înainte si sa te simti mult mai bine. Realizeaza ca te poti tine de treaba si in 2-3 luni vei face un nou salt.

3. Continua să stabilesti obiective

Daca iti setezi obiective, vei avea ce urmări. Obiectivele pot include de cate ori pe saptamana faci miscare sau cat timp faci exercitii intr-o „iesire la sala”. Cu toate acestea, fii atenta ca stabilirea obiectivelor numai in ce priveste greutatea pierduta poate fi deprimanta dacă nu le atingi, așa că încearcă să stabilesti si alte obiective.
4. „Triseaza” controlat

Interzicerea de la orice alimente pe care le doresti poate fi demoralizatoare, asa ca permite-ti un tratament din când în când pentru a menține starea ta de spirit în sus. Doar asigura-te că este doar o singură dată, într-un anumit timp.

5. Verifica-ți garderoba

Încearca unele bluze, rochii etc dintre cele mai vechi, hainele pe care obisnuiai sa le porti. În cazul în care nu se mai potrivesc, acest lucru poate fi un mare motivator mental. Du-te si cumpara niste haine noi, și bucura-te ca te simți mai subtire si mai atractiva.

6. Nu renunta

Pentru pierderea in greutate este esential sa ramai concentrata. Când simți ca ai vrea să renunți pentru că nu esti multumita de rezultatele dorite, nu e ușor, dar încearca să lupti. Continua cu rutina si tine-te constienta de faptul că în timp, chiar daca nu se vad rezultate rapide, toate eforturile pe care le faci vor ajuta starea ta generală de sanatate. Pierderea in greutate ar trebui să urmeze, dacă vei mentine eforturile.

Utilizarea produselor XL-S este o modalitate foarte bună de a te ajuta să pierzi în greutate in mod natural, iar rezultatele notabile vor pune da încrederea de a urmări un stil de viață sănătos. Utilizarea XL-S, împreună cu o nouă perspectivă asupra rutinei de pierdere în greutate iti poate oferi inspirația de care ai nevoie pentru a continua călătoria pe drumul siluetei dorite. Insa mai presus decat toate, vei fi mai sanatoasa.