cum sa nu renunt la dieta 3 ajutoare sa te tii de dieta

Vointa unei persoane care tine o dieta poate determina de multe ori succesul pierderii în greutate de. Obstacolele, cum ar fi snacks-urile de la birou, sansa de a sări peste sala de sport sau o masă cu prietenii pot oricand sa scada eficienta.

Deci, pentru a ajuta la îmbunătățirea șanselor de a schimba marimea de la rochie cu o masura (sau două..:), avem 3 ajutoare:

1. Ai incredere in dieta pe care o tii

Imbunatatirea încrederii in dieta este cruciala pentru a mentine planul de pierdere in greutate (mai mult de un sfert din cei care tin dieta (26%) au declarat că își pierd motivația atunci când eforturile lor de pierdere în greutate trece neobservat). Deci, data viitoare când vezi ca prietenii tăi tin o dieta amintete-ti sa le faci un compliment simplu si sincer, cum ar fi “ai pierdut in greutate?” sau “arati grozav”.
Validarea externă are cu siguranta succes si pare a fi un factor-cheie pentru a mentine motivația de a tine dieta pe termen lung. Scădere în greutate necesită un angajament pe termen lung la un nou stil de viață, astfel încât cei care tin dieta intalnesc ca prim obstacol motivația lor. Recunoașterea de la prieteni și de familie pot oferi un impuls uriaș pentru moralul unei persoane care tine dieta și în timp ce cea mai bună nutriție are propria sa recompensă, lauda poate fi un impuls de care avem nevoie pentru a îndeplini obiectivele noastre de pierdere în greutate.

2. Tine o dieta simpla

Cei care au succes si reusesc sa slabeasca tin cel mai probabil o dieta usor de urmarit si care nu are impact asupra rutinii de zi cu zi. Stim că încercarea de a pierde in greutate este doar o altă sarcină care trebuie sa se potriveasca în viețile noastre deja aglomerate. Astfel, este logic ca cei care tin dieta au sanse mult mai mari de succes, daca reusesc sa se tina de plan, sa-l incorporeze în viața de zi cu zi, cu foarte puține schimbări.

3. Gaseste-ti suportul in prieteni și familie

Cel mai mare succes in mentinerea dietei il au cei care au un sistem de sprijin puternic în jurul lor si care ii ajuta sa se mențina motivați. Încercați sa duceti dieta impreuna cu o prietena, sa va tineti la curent cu pierderea în greutate și obiectivele de fitness ale fiecareia. In urma unui simplu plan de pierdere în greutate, sustinuta de o prietena, si cu sprijin din partea unui ajutor de pierdere în greutate cum sunt produsele XL-S, sunt sanse mari sa reusesti.