Pe toata durata programului, concurentele vor fi sustinute de o echipa  de profesionisti ce le va ajuta in atingerea obiectivelor propuse.

Cine sunt acestia?
poza nutritionist 199x300 MENTORI
DR. BOGDAN GUINEA
Consultant Nutritie / Medic Specialist Medicina de Urgenta

Cu o experienta de peste 5 ani in nutritie, a colaborat cu diverse publicatii (Unica, Evenimentul Zilei, revista InStyle) si posturi de televiziune – PRO TV, B1TV, TVR, Antena 1. In prezent detine un cabinet privat de consultanta in domeniul nutritiei aplicate – Slim Life, ce ofera diete personalizate in functie de varsta, activitatea zilnica, greutatea initiala, bolile asociate si metabolismul fiecarui pacient.

 

 

Pescariu MENTORIPESCARIU SPORTS & SPA

Dupa 8 ani de experienta in domeniul wellness in Romania, Pescariu Sports&Spa le ofera membrilor sai locul potrivit pentru a-si petrece ziua, fie practicand sportul preferat (tenis, inot, aerobic, cycling, squash, fitness, fotbal) sau relaxandu-se (masaj, SPA).

Pentru programul de slabit “De la XL la S”, cei mai buni antrenori de fitness ai clubului vor fi alaturi de cele 10 concurente si le vor motiva continuu in vederea obtinerii obiectivelor propuse. Acestea vor beneficia de o gama diverisificata de cursuri, adaptate nivelului lor fizic si scopului final urmarit.

Mai multe detalii despre cursurile si antrenorii Pescariu Sports&Spa
http://www.pescariusports.ro/

Regulament program