Programul XLS Medical te ajuta sa iti recapeti masura. despre DESPRE PROGRAM Masura care te reprezinta cu adevarat!

Viata in continua miscare, stresul zilnic, alimentatia dezechilibrata si lipsa unei activitati sportive isi pun amprenata asupra siluetei si te impedica sa traiesti o viata pe masura ta. Insa, de acum este mult mai simplu! XL-S Fat Binder te ajuta sa iti recapeti silueta sau sa ajungi la greutatea ta ideala printr-o metoda naturala si complet sigura.

XL–S Medical – gama nr 1 in Europa pentru slabit – iti completeaza stilul de viata avand ca reper mese sanatoase si echilibrate. Asadar, ai o misiune simpla care incepe cu o dieta sanatoasa, sport si XL-S Fat Binder.

Ce trebuie sa faci?

Inscrie-te in programul programul “De la XL la S”, fii una dintre cele 10 norocoase si alege sa-ti schimbi viata. Timp de 3 luni, un nutritionist si un antrenor de fitness te vor sustine astfel incat tu sa iti atingi obiectivul propus. Nutritionistul te va evalua si iti va contrui un program alimentar personalizat, in functie de ritmul tau de viata, in timp ce antrenorul personal iti va propune cele mai bune exercitii in conformitate cu forma corpului tau dar si cu obiectivele personale propuse. Ca si completare a stilului de viata sanatos propus, concurentele vor beneficia de suportul XL-S Medical, in special XL-S Fat Binder. Imbogatit cu vitaminele A, D şi E, XL-S Fat Binder reduce absorbtia grasimilor pana la 27% si te ajuta sa obtii rezultate de 3 ori mai eficiente decat orice alta dieta.

Saptamanal, cele 10 participante vor fi evaluate si incurajate, astfel incat sa atinga cele mai bune rezultate la finalul programului. Mai mult, pe toata durata programului, vei deprinde principiile unui stil de viata sanatos – sport si dieta, ce te vor ajuta sa pierzi in greutate intr-un mod echilibrat si fara efecte adverse.

Afla mai multe despre XL-S Medical Fat Binder

Regulament program