Madalina Badea

Varsta: 35 ani

Inaltime: 172cm

Stilul de viata: munca de birou 9 ore/zi

galerie foto    povestea mea

Obiceiurile mele alimentare s-au schimbat foarte mult. Nu mai mananc nimic din ce mancam inainte, insa cel mai important este faptul ca nu imi mai doresc nimic din ce inainte mi se parea irezistibil.
Cu programul de slabit “De la XL la S” mi-am recapatat increderea in sine, iar pentru prima data dupa mult timp, imi place sa ma privesc in oglinda. Mai mult, am inceput sa fiu mai atenta la imbracamintea puratata si sa ma ingrijesc mult mai mult.
Viata mea, psihicul meu si increderea in sine s-au schimbat considerabil, am ajuns aproape de masurile pe care mi le doream si, asa cum mi-am propus, am ajuns sa port din nou “my Little Black Dress”. Acum primesc multe complimente si felicitari de la cei din jur, iar unul din cele mai importante lucruri este faptul ca sotul meu a slabit odata cu mine si ne simtim mult mai bine impreuna!
Cu siguranta voi continua acest stil de viata sanatos, deoarece chiar si acum dupa ce am slabit in total multe kilograme am mari probleme la coloana, iar kilogramele in plus ar agrava mai mult problemele deja existente.

  • id4 mi1 CASTIGATOARE   MADALINA
  • id4 mi2 CASTIGATOARE   MADALINA
  • id4 mi3 CASTIGATOARE   MADALINA
  • id4 mi4 CASTIGATOARE   MADALINA