Slabeste cu XL-S in Constanta, la ENERGY CLUB FITNESS CENTER

Adresa : Str. Stefan cel Mare 51-53 , Et 2 si 3 , Constanta ( vis-à-vis de Tomis Mall )

sigla EnergyClub ENERGY CLUB FITNESS CENTER Constanta

Deschis inca din 2002, ENERGY CLUB FITNESS CENTER va ofera toate facilitatile necesare pentru intretinerea, infrumusetarea si modelarea corpului dumneavoastra.

Intr-un ambient modern , dotat cu aparatura de ultima generatie si alaturi de un colectiv profesionist, clubul nostru iti ofera servicii complete de intretinere si remodelare corporala : Kangoo Jumps, Bokwa, Zumba , Rebound AAS, T-Bow, Spinning, Fitness, Bodybuilding, Cardio, Antrenamente Personale, Masaj, Cosmetica.

Multitudinea serviciilor oferite in cadrul Energy Club sunt practicate cu profesionalism, sub indrumarea instructorilor de top, atestati international, determinand majoritatea clientilor sa petreaca alaturi de noi o mare parte din zi.

Va oferim deconectare de la stressul si rutina zilnica, atat prin exercitii si sfaturi privind o nutritie adecvata, cat si printr-o socializare  placuta .

Energy Club se adreseaza tuturor persoanelor , indiferent de varsta , de greutate sau de program, care doresc sa faca o schimbare pozitiva a stilului lor de viata.

Energy Constanta 300x180 ENERGY CLUB FITNESS CENTER Constanta

CADOU :

1 ANTRENAMENT PERSONAL

Program :  Luni-Vineri: 10:00 – 22:00

                    Sambata :    10:00-16:00

Contact : 0241584442 / 0735231440

                 office@energyclub.ro