Sfaturi pentru alegerea dietei de slabire potrivite

ras dieta 300x240 Sfaturi pentru alegerea dietei de slabire potrivite

Sa presupunem ca iti dai seama ca nu te mai incape rochia preferata sau o pereche de pantaloni. Ce ar trebui sa faci? Ei bine, pentru cele mai bune rezultate va trebui sa alegi o cura de slabire potrivita, precum si un program de exercitii care sa te ajute sa recastigi greutatea care te facea sa te simtiti confortabil. Una dintre probleme este ca pe piata sunt atat de multe diete, incat te intrebi cum sa faci sa o alegi pe cea potrivita pentru tine? Exista cateva lucruri pe care ar trebui sa le verifici in orice dieta de slabire pe care o alegi. Facand acest lucru, te asiguri ca ai ales un program care functioneaza bine pentru tine si veti obtine rezultatele de care ai nevoie.

În primul rand, doresti sa gasesti o dieta pe care sa o poti urma cu usurinta. Daca dieta este prea complicata sau te obliga sa mananci alimente care nu-ti plac, niciodata nu  va functiona pe termen lung. Alege-ti o dieta care pare greu de realizat si nu-ti stabili obiective prea mari.

Te veti simti mai bine atingand obiective mai mici decat sa esuezi in atingerea unuia mare.
În al doilea rand, daca stii pe cineva care încearca sa slabeasca, poate ii poti propune sa tineti regim impreuna. Nu numai ca vei economisi bani cumparand ce aveti nevoie, dar vei avea un suport in aceasta persoana, ceea ce este foarte important in efortul tau de a pierde in greutate. Un prieten va face in asa fel incat sa nu trisezi cand lucrurile vor deveni dificile, si poti avea si un partener in realizarea exercitiilor fizice din programul de dieta.

În cele din urma, ideea este ca atunci cand alegi un regim alimentar, gaseste unul care ti se pare firesc. Daca dieta iti promite ca vei pierde 12 kg pe saptamana mestecand o bucata de guma magica, mai mult ca sigur ca nu va merge. Chiar daca dieta include pastile sau alte lucruri  pentru a stimula slabirea, vei avea mult de muncit. Totul se reduce la a consuma mai putine calorii decat arzi, apoi va rezulta un deficit de calorii si vei pierde in greutate.

Un lucru pe care sa ti-l repeti in fiecare zi cand tii o cura de slabire este faptul ca aceasta este doar o scurta parte din viata ta. Odata ce ai atins obiectivul de greutate pe care ti l-ai propus, va trebui sa te intrebi cum sa mananci corect pentru a mentine aceasta greutate. Acest lucru este la fel de important ca si slabirea în sine,iar dupa ce ai petrecut atata timp urmand o dieta ar trebui sa-ti fie usor sa stii cum sa faceti asta. Sa speram ca, esti în stare sa-ti mentii greutatea dorita si ca nu va trebui sa alegi din nou dintre dietele de slabire!

Lasa un comentariu...

*