Mentalitatea si dieta de slabire

165420 10152755782305089 2140410995 n 300x200 Mentalitatea si dieta de slabire

Legatura dintre mentalitate si dieta rapida de slabire

Ca sa ai succes cand urmezi o dieta de slabire rapida, cu siguranta trebuie sa arzi mai multe calorii decat consumi. Acesta este secretul!

Cu toate astea, pentru a realiza acest lucru în mod corect, trebuie sa ai starea de spirit potrivita. Daca nu esti pregatita mental ca sa slabesti, atunci nu conteaza nici daca o sa citesti o mie de carți pe tema asta! Pur si simplu nu vei pierde in greutate. Pe de alta parte, iti trebuie programul de dieta care sa te sprijine mental și sa te ajute in atingerea obiectivelor.

De ce nu poate reusi cineva care isi propune sa piarda 5 kilograme sau chiar mai mult? Motivul: mintea ei nu e gata sa actioneze in acel scop. Si daca mintea ta nu e pregatita, atunci corpul tau nu va raspunde actiunilor pe care ti le propui. Este chiar atat de simplu cum pare! Pentru ca atunci cand iti propui sa obtii rezultate intr-o dieta rapida de slabire, trebuie sa ajungi la momentul in care mintea iti controleaza corpul și nu invers. Trebuie sa fii puternica din punct de vedere mental!

Iată 4 sfaturi ca sa obtii o stare de spirit puternica si sa ai rezultate rapide cand urmezi o dieta de slabire.

1. Nu încerca sa slabesti doar ca sa faci pe plac altuia. Pentru a avea succes in dieta de slabire trebuie sa o faci pentru tine. Daca este pentru un prieten, pentru parinți sau alte persoane importante pentru tine, atunci poti avea rezultate la inceput, dar asta nu inseamna ca va si dura.

2. Asigura-te ca vrei sa slabesti avand motive corecte. Slabirea nu te ajuta sa rezolvi problemele neplacute care apar in viata ta sau nu le va face sa dispara. Daca dieta te ajuta sa fii mai sanatoasa, mai puternica si sa te simti si sa arati mai bine, atunci ai un motiv bun s-o urmezi.

3. Invața cum sa te simti confortabila cu cine esti tu, exact asa cum esti. Asta este un aspect foarte important. Daca nu crezi ca valorezi ca individ, atunci nu te vei simti mai bine cand vei reusi sa-ti atingi scopul.

4. Dieta ta rapida de slabire ar trebui sa-ti influenteze gandirea. Daca e dieta potrivita pentru tine te va determina sa o mentii pe termen lung, iar cand vei obtine rezultatele, vei fi si foarte multumita de ele. In schimb, daca pe parcursul dietei te simti descurajata, atunci acest sistem de dieta ar putea sa nu fie cel potrivit pentru tine. La asta se refera faptul ca, in unele cazuri, acest gen de dieta „nu susține gandirea”. Ceea ce vrem in final,  este o dieta de slabit care nu numai ca ne susține corpul, dar ne susține, in aceeasi masura si mintea.

Lasa un comentariu...

*