Ce miscari sunt recomandate pentru slabit?

Ce miscari sunt recomandate pentru slabit 300x234 Ce miscari sunt recomandate pentru slabit?Indiferent ce dieta ai urma, ce pastile de slabit ai lua, sportul, miscarea acasa, la sala sau in aer liber este o cerinta imperios necesara.

Pe langa faptul ca prin sport accelerezi procesul de slabire, miscare iti modeleaza corpul, iar la final rezultatul va fi pe deplin satisfacator.

Testele au dovedit ca reprizele intense de miscare cu pauze scurte de relaxare sunt mult mai benefice pentru slabit decat exercitiile traditionale, in plus acestea imbunatatesc conditia fizica, devenind mai rezistenti la efort.

Sprinturile reprezinta metoda cea mai la indemana atunci cand vrei sa slabesti, sa arzi calorii rapid, sa indepartezi grasimea de pe burta. Alearga cu o viteza foarte mare pe o distanta scurta, timp de 20 de secunde, dupa care relaxeaza-te mergand usor. Repeta acest procedeu timp de 10 minute si vei vedea rezultatele intr-un timp scurt.
Acelasi lucru il poti face si intr-o sala pe o banda de alergat sau pe o bicicleta.
De asemenea, mersul rapid, cu pasi mari te poate ajuta sa slabesti.

Aerobic. Aceasta miscare pe muzica este practicata in general de doamne, insa si barbatii ar putea participa fara regrete la un astfel de antrenament revitalizant daca isi doresc sa scape de burta pufoasa. Exercitiile cardio solicita intregul corp, toti muschi sunt pusi la treaba, iar grasimea se topeste din toate zonele, mai ales dupa abdomen.
Pentru incepatori sunt recomandate 3 sedinte pe saptamana, abia dupa ce corpul se obisnuieste cu miscare poti mari numarul de antrenamente, in caz contrat te poti alege cu rani.

Fitness-ul in combinatie cu aerobicul face o echipa excelenta. Miscarea sustinuta de aparate sau mici greutati va accelera rezultatul unui corp de invidiat.

Lasa un comentariu...

*