Motivatie si ambitie pentru a slabi

Motivatie si ambitie pentru a slabi 300x234 Motivatie si ambitie pentru a slabiNimeni nu a spus ca a slabi este usor. Cu atatea tentatii in jur, cu cheful redus de a mai face miscare dupa o zi lunga de munca, mintea parca nu-ti mai sta la cum arati, dar cu putina motivatie si un pic de ambitie, vei vedea ca nu este imposibil.

Trebuie doar sa vrei, iar sustinerea din partea unui prieten va face ca toata aceasta etapa, dificila si neplacuta uneori, sa nu mai para chiar asa de chinuitoare. In fond este vorba de tine, de viata si sanatatea ta.

Alatura-ti fortele cu cel/cea care se confrunta cu o situatie similara. Impreuna va veti indemna sa duceti la bun sfarsit exercitiile, dieta pe care ai inceput-o, impreuna veti impartasi rezultatele si veti gasi solutii care sa va ajute sa slabiti.

Motivatia principala nu trebuie sa tina numai de aspectul fizic, trebuie sa iei in calcul in primul rand sanatatea ta. O greutate peste parametrii normali corpului tau poate duce la aparitia bolilor cardiace, diabetului si chiar a cancerului.

Este mai bine sa previi decat sa tratezi. Vei vedea ca de indata ce vei incepe sa slabesti, vei avea parte numai de lucruri bune. Un tonus mai bun, te vei misca cu lejeritate, te vei simti mai bine in pielea ta si vei avea mai multa incredere in tine.

Combina metodele de la diete, pastile de slabit, miscare si eliminarea stresului, toate acestea vor contribui la imbunatatirea stilului de viata.

Lasa un comentariu...

*