Cum isi metine Rihanna silueta

Cum isi metine Rihanna silueta 210x300 Cum isi metine Rihanna siluetaNu putine sunt femeile care isi pun aceasta intrebare: ce face Rihanna de arata atat de bine, cum isi mentine silueta?

Corpul sau de invidiat, curbele faimoase sunt intretinute printr-un mix de diete si miscare. Pentru a-si mentine greutatea intr-un anumit interval Rihanna face sport, iar daca la inceput facea acest lucru din obligatie, pentru ca nu avea alta obtiune sa slabeasca, acum a ajuns in stadiul in care fara miscare nu poate trai, pur si simplu iubeste sportul.

Chiar si atunci cand este in turnee, Rihanna nu renunta la rutina sa. Poate ca nu-i aloca la fel de mult timp, insa isi rezerva timp pentru asta. 3 antrenamente pe saptamana de cate 25 de minute din care 10 minute le aloca exercitiilor cardio care pot fi compuse din ciclism, sarit pe loc, sarit cu coarda sau alergat pe loc.
Atunci cand nu este pe drumuri numarul antrenamentelor creste la 5 pe saptamana, iar durata exercitiilor cardio se extinde pana la 30 de minute.

In ceea ce priveste regimul alimentar, Rihanna serveste 5 mese pe zi.

Sursa foto: btvp.ru

Lasa un comentariu...

*