Ce sa mancam la pranz ?

Iata ce va propunem: spanac iute cu ou și parmezan

Ingrediente pentru 4 portii:
- 500 de grame de spanac
- 3 catei de usturoi
- 2 ardei iuti
- 4 oua
- 3 linguri ulei de masline extra virgin
- 50 de grame de parmezan

Dieta ouspanac Ce sa mancam la pranz ?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pregatire:
1) Se spala și se taie spanacul.
2) Intr-o tigaie se prajeste usturoiul si ardeii iuti si o data ce usturoiul este rumenit, scoateti ardeii iuti. Se adauga spanacul, se acopera și se fierbe.
3) Cand spanacul este fiert, adaugati ouale ca și cum am le-ati pune pe o farfurie si acoperiti din nou pentru a se intari.
4) Dupa aproximativ 3 sau 4 min. dupa ce s-au facut ouale, indepartati tigaia de pe aragaz.
5) Pentru a servi, presarati cu parmezan.

Informatii nutriționale (per portie)
Energie: 214.17 Kcal; Proteine: 13.35 g, Glucide: 4.03 g, Grasimi:. 16.07 g;

 

Lasa un comentariu...

*