Fat Binder

Reduce absorbția grăsimilor cu până la 27%

Fără efecte secundare nocive cunoscute

 

fatbinder pagprod XL S MEDICAL Fat Binder

Când foloseşti XL-S MEDICAL Fat Binder?

Îţi place să mănânci în oraş (la restaurant, acasă la prieteni etc.), unde e mai dificil să controlezi aportul de grăsimi al fiecărei porţii. Ştii că dieta ta bogată în grăsimi are un impact negativ asupra greutăţii tale. Ai vrea să reduci aportul de calorii provenite din grăsimi, continuând să mănânci ce îţi place, dar cu moderaţie.

Exemple de alimente bogate în grăsimi: cartofi prăjiţi, carne de porc, brânză, sosuri, cotlete de miel, smântână, cârnaţi, …

mancareFatbinder XL S MEDICAL Fat Binder

Cum funcţionează?

XL-S MEDICAL Fat Binder conţine Litramine®, o substanţă unică bazată pe fibre vegetale şi îmbogaţită cu vitaminele solubile în grăsimi: A, D şi E.

Vezi cum funcţionează XL-S MEDICAL în organism:
XL-S MEDICAL Fat Binder cu vitamine înglobează până la 27% din grăsimile alimentare din stomac, absorbind moleculele de grăsimi pentru a forma un complex fibre-grăsimi. În primă fază, generează o înglobare optimă a grăsimilor. În cea de-a doua fază, vitaminele liposolubile sunt eliberate în organism pentru a asigura o absorbţie optimă a vitaminelor.

cumfunctioneazafatbinder XL S MEDICAL Fat Binder

Efecte dovedite clinic

Eficacitatea lui XL-S MEDICAL Fat Binder a fost dovedită în numeroase studii clinice.

efecte fatbinder XL S MEDICAL Fat Binder

1. Studiul clinic pilot in vivo realizat de analyze & realize ag Berlin, Germany, controlat placebo, dublu-orb, n=10 (5 femei, 5 bărbaţi, cu IMC normal). Fiecărui voluntar i s-a administrat 1,6 g de Litramine® per masă sau doza echivalentă de placebo. Perioadă de eliminare 7 zile, perioadă de testare 7 zile. Criteriul de evaluare: steatorea.
2. Studiu in vivo pe două eşaloane, randomizat, dublu-orb şi controlat placebo, realizat în Germania cu subiecţi caucazieni, în mediul lor obişnuit de viaţă. Fiecăruia i s-a fixat un plan dietar de 2.500 kcal, cu un conţinut în grăsimi de 30%. Subiecţilor li s-a administrat fie 1,07 g de Litramine® sau un placebo, de trei ori pe zi, timp de trei zile.

XL-S MEDICAL Fat Binder

reduce absorbţia grăsimilor cu până la 27%, fără efecte secundare

reduceabsorbtiagrasimilor XL S MEDICAL Fat Binder

XL-S MEDICAL este îmbogăţit cu vitaminele liposolubile A, D şi E pentru a compensa orice pierdere de vitamine prin scaun
XL-S MEDICAL reduce colesterolul LDL (colesterol rău) cu 10% în 14 zile*
XL-S MEDICAL Fat Binder reduce sindromul metabolic cu 39% în 42 de zile*

* Linarès E. et al., Efectul NeOpuntia asupra parametrilor de lipide din sânge – Factori de risc pentru sindromul metabolic (Sindromul X), Noutăţi în terapie, Vol 24 N° 5, Septembrie/Octombrie 2007, p 1115-1125