Appetite Reducer

Controlează apetitul, oferind o senzație plăcută de sațietate

Fără efecte secundare nocive cunoscute

 

Appetite Reducure XL S MEDICAL Appetite Reducer

Când foloseşti XL-S MEDICAL Appetite Reducer?

După mese, simţi deseori nevoia să mănânci dulciuri sau alimente sărate pentru a te simţi sătul.Pur şi simplu nu-ţi poţi ţine în frâu apetitul. Metabolismul tău nu te ajută să-ţi menţii greutatea. Exemple de gustări tipice: bomboane, ciocolată, alune, chipsuri, prăjituri, tort,…

mancare apetite XL S MEDICAL Appetite Reducer

Cum funcţionează ?

XL-S MEDICAL Appetite Reducer oferă o soluţie pentru controlul poftei de mâncare excesive.XL-S MEDICAL Appetite Reducer este bogat în fibre alimentare cu cea mai mare capacitate de umflare dintre fibrele naturale şi de formare a unui gel consistent care îngreunează digestia. Se pot umfla de până la 50 de ori față de dimensiunea lor iniţială.

cumfunctioneaza appetite XL S MEDICAL Appetite Reducer

Efecte dovedite clinic

XLS Medical Appetite Reducer conferă o senzaţie plăcută de saţietate, încetineşte evacuarea gastrică şi prelungeşte răspunsul glicemic al sângelui după mese.

efecte appetite XL S MEDICAL Appetite Reducer

XLS Medical Appetite Reducer: 2,5 kg pierdute, în medie, în decurs de 2 luni.
Subiecţi: 20 de femei suferind de obezitate. Studiu randomizat, controlat placebo, dublu-orb. Dozaj: 1g Redusure® (capsule de 2x500mg) cu 250 ml de apă sau placebo, cu o oră înainte de fiecare masă importantă; trei mese pe zi. Durata: 8 săptămâni.