XL-S DUO

Este de ani buni expertul în slăbire în Europa.

 

Toate formulele XL-S sunt dezvoltate de grupul Omegaxlsduopack XL S Duo
Pharma si sunt in conformitate cu legislatia europeana
in domeniul suplimentelor alimentare.

XL-S DUO SLĂBIRE&TONIFIERE

Este un produs inovator, creat ca adjuvant în curele
de slabire, cu o actiune dubla, extrem de puternica
de slabire si de tonifiere, inclusiv a zonelor cu
probleme (coapse, fese, solduri).

Formula XL-S DUO SLĂBIRE&

TONIFIERE

Are un efect maxim, eliminand celulita si ameliorand
aspectul de coaja de portocala, gratie combinatiei
optime de ingrediente active selectionate cu grija
si 100% naturale.

Ingrediente:

Extract de Arbore de Cacao si Ceai Verde, extract de Mar si de Ananas, Anghinare, Patrunjel, Grepfruit, Fenicul si Coacaze negre.

Actiune:

1) SLABIRE

Extractul din Arborele de Cacao si Ceai verde ajuta la arderea caloriilor depozitate in organism. Extractul de Mar reduce absorbtia de carbohidrati si diminueaza senzatia de foame.

2) TONIFIERE

Anghinarea, Patrunjelul, Grapfruit, Feniculul si Coacazele negre actioneaza sinergic pentru a facilita drenajul si eliminarea excesului de apa. Extractul de Ananas ajuta la indepartarea celulitei si la imbunatatirea aspectului pielii.

Utilizare:

XL-S DUO SLABIRE &TONIFIERE a fost special creat pentru persoanele care vor sa piarda in greutate eficient si sa isi tonifice corpul.

Mod de intrebuintare:

Se ia 1 tableta zilnic, in timpul micului dejun, cu un pahar cu apa, timp de 1 luna.Pentru rezultate mai rapide se iau 2 tablete zilnic, in timpul micului dejun si al mesei de pranz, cu un pahar cu apa timp de 2 saptamani. Pentru a putea fi inghitite mai usor, tabletele se pot sparge in doua. Utilizarea produsului XL-S DUO SLABIRE&TONIFIERE poate fi reluata in cursul aceluiasi an. Pentru rezultate optime se recomanda, pe perioada utilizarii produsului, o dieta variata si echilibrata, cu un aport caloric zilnic de 1.500 kcal (pentru femei) sau 2.000 kcal (pentru barbati) si minim un litru si jumatate de apa pe zi.