Slabeste cu XL-S

In functie de stilul tau culinar, XL-S Medical iti ofera trei produse pentru a slabi sanatos:

home produs fatbinder AFLA CE XL S ESTI TU
Dacă in alimentatia ta se gasesc predominant grăsimi, ex.: cartofi prăjiti, carne de porc, brânză, sosuri, cotlete de miel, smântână, cârnati, recomandarea nostra pentru tine e XL-S Medical Fat Binder imediat dupa masa. Acesta reduce absorbţia grăsimilor până la 27%, si este îmbogățit cu vitaminele A, D si E pentru a compensa orice pierdere de vitamine.home produs carb blocker AFLA CE XL S ESTI TU

Dacă in alimentatia ta predomina carbohidrati, ex.: pâine, orez, cartofi, cuscus, prăjituri, spaghete, ceea ce trebuie sa alegi este: XL-S Medical Carb Blocker inainte de masa . Acesta favorizează o reducere de 66% a absorbtiei de carbohidrati.

Dacă între mese simti pofta să rontăi ceva, ex.: bomboane, ciocolată, alune, chipsuri, prăjituri, tort,produsul ideal este XL-home produs appetite AFLA CE XL S ESTI TUS Medical Appetite Reducer cu 30 min inainte de masa sau de gustare: contine fibre complexe solubile si oferă o senzatie placută de satietate, respectiv scade pofta de mancare.

XL-S DUO SLABIRE &TONIFIERE a fost special creat pentru persoanele care vor sa piarda in greutate eficient si sa isi tonifice corpul.home produs xls duo AFLA CE XL S ESTI TU
Pastram in permanenta legatura cu tine si, pentru a demonstra rezultatele si eficienta XL-S MEDICAL am creat Academia XL-S Medical. Anul trecut la aceasta provocare au fost inscrise 10 farmaciste care au   slabit 60 de kilograme urmand sfaturile XL-S Medical: mese sanatoase, miscare si administrare de XL-S Medical. Datorita rezultatelor, anul 2013 aduce noi participanti in proiect, pana in momentul de fata figurand inscrisi 390 de farmacisti.

 

Te invitam sa descoperi in paginile acestei sectiuni, care XL-S ti se potriveste!