Slabeste cu XL-S in Sibiu, la STAR SPORT

 

Adresa – STR. DORULUI NR 20 ET 3

logo13 STAR SPORT Sibiu

La STAR SPORT FITNESS CENTER, recent inaugurat de catre internationalul român Dani Coman si atacantul sibian Radu Negut, pasionatii de sport se pot antrena, traind o experienta fitness distractiva tocmai in centrul orasului – Str. Dorului, nr 20, in cladire cu Registrul Comertului si Restaurantul Belvedere, la etajul 3.

STAR SPORT FITNESS CENTER este un loc in care vii ori de cate ori ai un pic de timp liber, pe care vrei sa-l folosesti pentru a-ti pune sangele in miscare. Un loc care emana energie, in care esti motivat sa te antrenezi, in care te simti bine. Un spatiu de 750 mp, cu vederi panoramice, din care 360 mp sunt alocati doar pentru sala de forta si 200 mp pentru aerobic. La STAR SPORT FITNESS CENTER exista un personal devotat in a oferi clientilor servicii de calitate in contextul unor dotari fara precedent ce-i vor ajuta sa-si atinga scopurile.

Sala de fitness este echipata cu aparate de ultima generatie din gama Life Fitness si Hammer Strength, care acopera toate grupele musculare si asigura efectuarea exercitiilor cardio. Instructorii nostri, experti in fitness si bodybuilding, va vor indruma in folosirea aparaturii de ultima generatie pentru a va atinge scopul dorit. Printre echipamente puteti regasi: bare olimpice, discuri, gantere fixe, banci fixe si reglabile, monoposturi LifeFitness, aparatura Cardio LifeFitness, benzi cu programe complexe, biciclete, steppere, cross trainere.

Program:

Luni-Vineri
07:00 – 23:00
Sâmbătă
09:00 – 19:00
Duminică
11:00 – 16:00