Oxygen Iasi

Slabeste cu XL-S in Iasi, la Oxygen

 

Adresa: Iasi, str. Vasile Lupu, nr.95F, Telefon: 0232 277 785, Email: contact@oxygensport.ro, www.oxygensport.ro

logo 300x79 Oxygen Iasi

sc82 300x200 Oxygen Iasi

La Oxygen ai într-un singur loc squash, fitness, aerobic, sauna si spa, dar si recuperare medicală. Tot ce ai nevoie ca sa te pui în mișcare să ai tonus și, mai presus de toate, sa fii sănătos!

 Suntem singurii care am adus Squash- ul  in Iasi, un sport elitist al oamenilor cu ambitii inalte. Alaturi de efectele pozitive imediate – tonifierea corpului la nivelul bratelor si picioarelor, squash-ul constituie una dintre cele mai bune practici pentru a combate sedentarismul si obezitatea. Intr-o sedinta de 30 de minute de joc, poti arde aproximativ 600 de calorii spre deosebire de alergatul pe o banda sau in parc (250 calorii).

Alaturi de Squash, poti alege dintr-o gama variata de servicii . Fie ca optezi pentru fitness sau aerobic, aparatura de ultima generatie din gama Panatta-Evo Fit, atmosfera motivanta si anterenorii profesionisti – sunt ingredientele cheie pentru a transforma o sedinta de antremanent intr-un obicei de viata sanatos.  Modalitatile si tehnicile de antrenament sunt diferite; acestea fiind adaptate in functie de metodica aleasa (cardio, aerobic, greutati). Antrenorii nostri te ajuta sa-ti planifici antrenamentele, iar efectele se vad mult mai repede tocmai pentru ca relatia care se formeaza intre voi devine un factor major de motivare, atat in respectarea programului, cat si in efectuarea cat mai corecta a exercitiilor.

Iar daca programul in sala te-a epuizat sau pur si simplu nu este ceea ce cauti, te invitam sa te relexezi la masaj, sauna, jacuzii sau hammam.

Program gratuit:

- abonament 1 luna fitness full*

sau

- abonament 1 luna cardio full*

sau

- abonament 1 luna aerobic full**

* cei care opteaza pentru aceste tipuri de abonamente pot veni de luni- vineri intre orele 7.30-22.00, sambata: 8.00-18.00 si duminica: 10.00-18.00

 

 

Lasa un comentariu...

*