Slabeste cu XL-S in Bucuresti, la Next Door Fitness

Next Door Fitness este sala de aerobic pentru TINE!  

ADRESA

Locatie: Calea Calarasilor, nr. 161, etaj 3, sector 3, Bucuresti

Zona: Piata Muncii, Piata Alba Iulia, Hala Traian, Piata Unirii

Mijloace de Transport:
Metrou: statia Piata Muncii (de la metrou ajungi in 10 minute de  mers pe jos)
Tramvai:  40, 56, statia Hyperion

Repere: Sala Next Door Fitness este situata intre Facultatea Hyperion si Hala Traian, in cladirea de birouri de langa “Hotel Razvan”. Intrarea se face prin curte.

 Next Door Fitness Bucuresti image002 300x224 Next Door Fitness Bucuresti

Next Door Fitness s-a infiintat din dorinta de a veni in intampinarea nevoilor tale cu programe de aerobic motivante, la care sa participi din placere! Diversitatea programelor de aerobic (de la Capoeira Aerobic, Tae bo sau Cardio Aerobic, pana la Pilates sau Zumba) iti ofera posibilitatea de a alege ce ti se potriveste. Muzica antrenanta, miscarile intense, atmosfera degajata vor combate monotonia si iti vor aduce un suflu proaspat.

La Next Door Fitness vei gasi o sala de aerobic spatioasa, noua, cu oglinzi mari, dotata cu vestiare separate pentru fete si baieti, pentru ca tu sa ai parte de confortul pe care ti-l doresti.

Sustinem valori pe care le consideram importante: auto-depasirea, integritatea fizica si psihica, atitudinea proactiva, noutatea si… prietenia! Alaturi de cei pe care ii vei considera prietenii tai, vei reusi sa iti depasesti limitele, sa adopti un stil de viata sanatos, sa ai o atitudine proactiva si sa incerci lucruri noi!

Program: http://www.nextdoorfitness.ro/program.html