Club Essenza Bucuresti

Slabeste cu XL-S in Bucuresti, la Club Essenza

Adresa: Sos. Mihai Bravu, nr.175, Bucuresti

1 300x296 Club Essenza Bucuresti fitness2 300x199 Club Essenza Bucuresti

Essenza Club te ajuta sa-ti descoperi si sa-ti mentii frumusetea!

Intr-un ambient modern, alaturi de un colectiv profesionist, clubul nostru iti ofera servicii de infrumusetare : Coafor/frizerie, manichiura/pedichiura, cosmetica, tatuaj cosmetic, masaj, tratamente de intretinere si remodelare corporala, precum si servicii de intretinere corporala : Aerobic, Zumba, Tae bo, Pilates, Kangoo Jumps, C-Moves, fitness, sauna, solar.

Avantajul nostru competitional este si va ramane, in continuare, faptul ca am reusit sa pastram preturi accesibile pentru toata lumea.

Club Essenza este un centru de infrumusetare ce ofera servicii de : coafor, manichiura, pedichiura, cosmetica, tatuaj cosmetic, sauna, solar, masaj, aerobic, Kangoo Jumps, Rebound, fitness, catering, cafenea.

Club Essenza va pune la dispozitie toata gama de servicii in domeniul intretinerii corporale si infrumusetarii.  De la masaj de relaxare la machiaje spectaculoase, de la sali de aerobic si fitness pana la tratamente de lifting facial.

Profesionistii nostri te asteapta sa te rasfete cu proceduri moderne intr-un ambient familiar.

Va asteptam sa intrati in atmosfera clubului pentru a va convinge de profesionalismul nostru.

Ne laudam cu preturile noastre, fara concurenta in raport cu produsele folosite si calitatea serviciilor oferite.

Din septembrie 2003, essenza unui aspect stralucitor, a unei siluete de invidiat si nu in ultimul rand a relaxarii si bunei dispozitii, s-a regasit in Clubul Essenza.

Program:

Luni – Vineri: 08.00 – 22.00

Sambata: 08.00 – 16.00

Duminica: 10.00 – 14.00

Lasa un comentariu...

*